© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Karierni tabor

Od žepnine do plače

19. – 21. julij 2019

 

O kariernem taboru

Empatikov karierni tabor Od žepnine do plače je tridnevni tabor za srednješolce in srednješolke, ki se odločajo, kako in kje nadaljevati svojo pot izobraževanja.

V treh poletnih dneh se bomo v idilični vasici v osrčju Slovenske Istre podali na pot spoznavanja samega sebe, svojih vrednot in želja v zvezi s študijem, kariero in prihodnostjo. Skupinsko in individualno bomo raziskovali karierna področja zanimanja, se na študentsko življenje pripravljali preko delavnic o učenju, upravljanju s časom in pogovori s študenti.

 

 

Dogajanje

Zbrali se bomo v petek med 15. in 16. uro in dogajanje zaključili v nedeljo v zgodnjih popoldanskih urah.

Strokovni program

 

Pripravili smo raznolik program aktivnosti, ki se nanašajo na ugotavljanje primernosti in želja posameznika pri vpisu na študij ter odločitvi za poklic. Preko vprašalnikov, samorefleksije in drugih načinov bodo udeleženci ugotavljali svoje karierne usmeritve, preference, iskali razloge in argumente za posamezne odločitve. Dejavnosti tako obsegajo spoznavanje sebe, prepoznavanje pomembnejših vrednot v povezavi z delom, spoznavanje neznanih in manj znanih poklicev. Na voljo bo tudi individualno karierno usmerjanje in svetovanje.

Mehke veščine

 

Izvajalci tabora smo izkušeni trenerji mehkih veščin in se zavedamo pomembnosti razvoja kompetenc, ki se jih v šolah ne naučimo, v življenju pa nam pridejo še kako prav. Udeleženci bodo lahko izbirali med delavnicami učenja, spoprijemanja s stresom, upravljanja s časom, reševanja konfliktov ...  Na ta način želimo udeležencem program čim bolj individualno prilagoditi in jih tako še dodatno opremiti za lažji prehod na študij.

Zabavni program in prosti čas

 

Ker pa se tabor odvija v času počitnic, nismo pozabili tudi na zabavni program ob večerih. DIjaki bodo imeli dovolj časa za medsebojno druženje, ustvarjanje novih poznanstev in prijateljstev ter počitniško lenarjenje ob ognju pod zvezdami. V mirni vasici bo k oddihu pripomogla istrska narava, ne bodo pa manjkali niti zvoki kitare in ukulele.

Namestitev

Program tabora smo postavili v istrsko vasico Smokvica na koprskem podeželju. Udeleženci se bodo lahko tako iz vsakodnevnega vrveža odmaknili v mirno okolje in lažje prišli v stik s seboj.

Dnevni program po potekal v Bržanovi domačiji, eni izmed najlepših slovenskih domačij, za pravo izkušnjo poletnega tabora pa bomo prenočevali v šotorih.

Ob potrjeni prijavi boste prejeli tudi dodatne infomacije o tem, kaj bodo udeleženci potrebovali na taboru in opis poti do vasi in kraja tabora.

Kot neprofitna organizacija tega dogodka ne organiziramo za zaslužek, pač pa z željo deljenja znanja in pridobivanja novih izkušenj. Ker pa organizacija takega tabora zahteva stroške, vas prosimo za donacijo v višini 70 eur, ki jo nakažete ob predhodni prijavi na e-naslov: empatiko.zavod@gmail.com

Donacija pokriva bivanje, hrano, gradiva in ostale stroške organizacije tabora.

Podatki za nakazilo:

Zavod za izboljšanje kvalitete življenja Empatiko, Smokvica

Smokvica 3, 6272 Gračišče

IBAN SI56 1010 0005 6516 463

Namen: »ime in priimek« donacija za karierni tabor

Referenca: SI99

 

Prijava

Prijavnica:

Prijave zbiramo do 5. julija!
Prijava je potrjena ob plačilu akontacije. Možnost plačila na obroke. Za več informacij nas lahko kontaktirate
Ob prijavi dovoljujete uporabo osebnih podatkov za potrebe izvedbe tabora. Zavod Empatiko se obvezuje, da bo osebne podatke obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredoval naprej.

Kontakt

Smokvica 3

6272 Gračišče

empatiko.zavod@gmail.com

Tel: 031 429 332 (Sara)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now